27.3.2012

Parempi myöhään... TAMMIkuun vaihto

Eilen jo mainitsinkin, että tammikuun vaihto on omalta osaltani vielä esittelemättä. Parasta siis tehdä se nyt, ennen kuin maaliskuun vaihto tulee ajankohtaiseksi - helmikuun jätinkin suosiolla väliin. Aiheena oli talvi (ja valinnaisena myös valkoinen, joka kyllä jäi minulta huomioimatta). Kiitokset kaikille näistä ihanuuksista - valittaen joudun toteamaan, että oma toteutus ei tälläkään kertaa ihan vastannut mielessä olleita visioita...

Tiinatiiltä:


Tiinalta:


Heliltä:


HoO:lta:


Maisalta:


Marilta:


Piikolta:


Eli kuten jo totesinkin, ei oma toteutus taaskaan vastannut alkuperäisiä suunnitelmia. :(
Tällaiset lintulaudat nyt kuitenkin laitoin menemään vaihtokavereille:




Lisäksi laitoin jokaiselle mukaan pari heijastinta...



...no, kyllä ne sentään ihan oikeasti heijastavat. ;)


Tiinatii-emo sai lisäksi peilin ja ei-niin-ajankohtaisen (talvisen tosin) kirjan.

26.3.2012

Onnea Kaijalle (ja vähän muitakin synttäreitä)

Nk-piirin Kaija vietti pari viikkoa sitten synttäreitään. Lähetin hänelle lahjaksi aakkospalikat, taulun ja pari koristelautasta. Onnea vielä tätäkin kautta näin jälkikäteen!


Kerhon Anneli vietti myös synttäreitään - tosin jo helmikuun alussa. Koska lahja on vielä esittelemättä, niin tässä hänen saamansa lintulauta.


Lintulaudasta päästäisiinkin sitten tammikuun vaihtoon, joka sekin on vielä esittelemättä... Taitaa kuitenkin olla parempi tehdä siitä oma postauksensa, ettei tule liikaa kuvia kerralla.

Alla vielä pari itse saamaani synttärilahjaa kerholaisilta. Tämä ihana setti on Marjolta - meidän Eemeli sai sopivasti tassunsa tähän kuvaan mittatikuksi :)


...ja Mia oli puolestaan tehnyt suloisen teepakkauksen teepusseineen:


Kiitokset vielä kerran myös teille!